Stiri

Școală de vară pentru copii ucraineni, anunță edilul Capitalei

Va fi lansată o şcoală de vară pentru copii ucraineni, unde aceştia vor putea învăţa limba română şi participa la diverse activităţi, precizează Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei,

“Demersul are ca scop integrarea refugiaţilor din Ucraina pe termen mediu şi lung în societatea noastră. Astfel, în timp ce copiii vor urma cursurile şcolii de vară, unde vor învăţa limba română şi vor participa la activităţile programului after-school, mamele vor avea posibilitatea de a merge la un loc de muncă”, scrie edilul general pe Facebook.

În acest scop, Primăria angajează învăţători, translatori şi supraveghetori pentru after-school, “persoane empatice, cărora să le placă să interacţioneze cu copiii”. Activitatea se va desfăşura în zona Pipera.

Proiectul va fi implementat de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Anaid. Cei interesaţi pot trimite CV-urile, cu menţionarea job-ului pentru care doresc să aplice, la adresa de email contact@asociatia-anaid.ro, până pe data de 20 iunie, ora 12,00.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co