Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Școala Altfel… în tren!

Peste 4000 de copii din toată țara vor petrece o zi din săptămâna Școala Altfel în trenuri, pentru a cunoaște și înțelege mai bine cum funcționează o locomotivă, cum e să fii controlor în tren, de ce trebuie să cumpere bilet și cum arată semnele de circulație feroviară.

La București, atelierele educaționale pentru copii, ”Poftiți în vagoane” au loc în trenurile” Săgeata Albastră” aflate în Remiză Automotoare. Copiii au ocazia de a vedea cum arată spectaculosul bord de comandă al trenului și pot să experimenteze profesiile de controlor de tren și mecanic de locomotivă. Pe parcursul călătoriei imaginare, își confecționează rame pentru fotografii, în forma de locomotiva sau semne de circulație.

Programul CFR „Școala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” propune parinților și cadrelor didactice și călătorii individuale sau de grup pentru copii, pe distanțe scurte, la alegere. Copiii vor învăța că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru efectuarea unei călătorii este aceea de a avea bilet!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co