Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Schimbări pe linia tramvaiului 21

Regia Autonomă de Transport București (RATB) vrea să separe cu gard și bordură traseul liniei de tramvai 21 de pe Bulevardul Colentina și de pe Calea Moșilor de traficul auto de pe cele două artere rutiere, pentru ca tramvaiele să nu mai fie blocate de autoturisme care, în lipsa acestui gard, pot intra pe linie. Lucrările urmează să înceapă cel mai probabil anul viitor, după obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor.
Traseul liniei de tramvai 21, una dintre cele mai folosite din Capitală, pornește de la kilometrul zero al Bucureștiului, în Piața Sfântul Gheorghe din apropierea Pieței Unirii, și se oprește după piața Bucur Obor, în zona complexului comercial Europa.
Proiectul Regiei se află deocamdată într-o fază incipientă. La finalul lunii trecute, Comisia Tehnică de Amenajare a Teritoriului și Urbanism (CTATU) a Primăriei Capitalei a luat în discuție solicitarea RATB de formulare a unui punct de vedere asupra lucrării “delimitarea amprizei liniei de tramvai 21 față de traficul auto general”, pe Șoseaua Colentina și Calea Moșilor.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co