Stiri

Scenă reprobabilă la Bruxelles: Europarlamentarii Brexit au întors spatele la imnul UE

Lipsa fait play-ului își face din nou simțită prezența și la cel mai înalt nivel! Nigel Farage şi europarlamentarii partidului Brexit s-au întors cu spatele în timpul intonării imnului Uniunii Europene! Totul în cadrul ceremoniei care a avut loc marţi, cu ocazia începerii legislaturii noului Parlament European.

În sala de la Strasbourg se intona „Oda Bucuriei” a lui Beethoven când a avut loc scena reprobabilă, taxată imediat de liderul Parlamentului European dar și de cel al Partidului Laburist din Regat.
1.32 „Este vorba de respect. Nu înseamnă că eşti de acord cu viziunile Uniunii Europene. Dar dacă asculţi imnul unei alte ţări, trebui să te ridici în picioare” 1,41
„O mişcare patetică”, așa a descris incidentul Richard Corbett, liderul Partidului Laburist din Marea Britanie.

Reacția ironică a europarlamentarii UKIP, sub conducerea lui Farage, nu a întârziat să apară. că „Noi am urmat instrucţiunile domnului Tajani”. „Ne-am ridicat pentru intonarea imnului, dar ne-am întors cu spatele”, a precizat Nigel FarageFarage, pentru Sky News. Europarlamentarii UKIP, sub conducerea lui Farage, au făcut acelaşi lucru la începutul sesiunii Parlamentului European din 2014.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co