Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Scandalul Târgului de Crăciun: PMB acuzată că este cel mai scump din istoria Bucureștiului

USR a acuzat Primăria Capitalei, în frunte cu Gabriela Firea, că organizează cel mai scump Târg de Crăciun din ultimii patru ani din țară și cel mai scump din istoria Bucureștiului.
„Record absolut! Gabriela Firea organizează cel mai scump Târg de Crăciun din ultimii 4 ani și, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucureștiul.
Asta în timp ce țevile RADET crapă peste tot în București, iar banii de la obiectivele de investiții se taie sistematic, Gabriela Firea continuă să risipească sume enorme pe târguri, bâlciuri și concerte.
O rușine de primar“, a scris USR pe pagina oficială de facebook.

Pe de altă parte, Primăria Capitalei neagă orice acuzație și spune că, cel de acum, este chiar mai ieftin decât cele organizate anii trecuți.

Gabriela Firea, edilul Capitalei
„Resping ferm orice aluzii și orice afirmații care vizează organizarea la suprapreț a evenimentului organizat de Primăria Municipiului București și îi asigur pe bucureșteni că toate achizițiile făcute de instituțiile din subordinea PMB respectă principiile legalitătii, transparenței și oportunitătii și se realizează potrivit legislatiei în vigoare.“

Astfel, reprezentanții USR acuză Primăria Municipiului București că acordă pentru Târgul de Crăciun 2019 din Capitală 5,6 milioane de lei, adică 1,2 milioane de euro.

Până una alta, continuă ultimele retușuri ale târgului, ca totul să fie pregătit “ca la carte” la deschidere!

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co