Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Săptamâna târgurilor la Romexpo

Săptămâna aceasta este dedicată târgurilor la Romexpo.

În perioada 19-21 aprilie, în Pavilionul Central al complexului expoziţional va avea loc „ROMHOTEL”, a 26-a expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante. Evenimentul prezintă noutățile și tendințele unei piețe în continuă schimbare, cum este cea a industriei ospitalității românești. Pe lângă piesele de mobilier și echipamentele necesare pentru buna funcționare a unităților de alimentație publică și catering, vizitatorii pot participa la conferințe pe subiectul Horeca și au ocazia să întâlnească specialiști în domeniu și să studieze produsele și serviciile companiilor.

De asemenea, în cadrul expoziției se va organiza și Salonul Internațional de Gatronomie. Evenimentul este dedicat furnizorilor de echipamente gastronomice, ingrediente și băuturi, dar și companiilor de turism străine și restaurantelor cu specific internațional din Capitală.

Un alt eveniment organizat în perioada 19-21 aprilie, însă în Pavilionul B1 din incinta complexului expoziţional Romexpo, este cea de-a 37-a ediție a „Denta”, expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară.

Denta se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmateutice pentru medicina dentară.

În aceeași perioadă, în Pavilionul Central se va desfășura și „Rommedica”, târgul internațional de medicină și farmacie. Expoziția vă prezintă cele mai noi tendințe din domeniul medical și se adresează în special firmelor de aparatură și soft medical, companiilor farmateutice, băncilor, centrelor medicale private şi asociațiilor din domeniu. În cadrul evenimentului vor avea loc lansări de produse, tehnologii și informații de ultimă oră. De asemenea, personalități importante din domeniul medical vor susține conferințe de presă și seminarii.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co