Stiri

„Săptămâna prevenirii criminalităţii”, în toată țara

„Săptămâna prevenirii criminalităţii” s-a desfășurat, la nivel național, în perioada 1-5 octombrie.

În cadrul acesteia, am participat și noi la conferința „Violența în familie, unde au avut loc discuții cu studenți, ONG-uri și specialiști în domeniu.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Excelența Sa Stella Ronner-Grubacic, ambasadoarea Olandei în România, Mihai Marius Voicu, Directorul General al Direcției Generale de Poliție a Muncipiului București, Comisar-Șef de Poliție Grațiela Văduva, de la Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Aurelian Bocan, Sub-comisar Expert sociolog în violența în familie al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, și mulți alții.

Întregul eveniment a fost moderat de Bruno Demaille, mediator și negociator internațional.

În continuarea evenimentului, cuvântul a fost dat domnului Mihai Marius Voicu, Director General al Direcției Generale de Poliție a Muncipiului București.

De asemenea, în cadrul conferinței s-au prezentat și statistici alarmante.

O altă observație este că această violență nu apare numai la familiile sărace, ci este din ce în ce mai des întâlnită în orice tip de familii, indiferent de standardul material.

La conferință au fost prezentate telefoanele utile pe care sunt încurajate să le utilizeze toate persoanele care se confruntă cu orice problemă, oricât de mică ar părea aceasta.

 Conferința s-a încheiat cu intervenția Comisarului-Șef de Poliție Grațiela Văduva, de la Serviciul de Analiza și Prevenire a Criminalității.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co