TIMP LIBER

Sâmbătă, 16 iulie: Concert Scorpions la București

Renumitul grup german SCORPIONS revine in Bucuresti pentru a celebra alaturi de publicul roman aniversarea a 50 de ani de activitate sub egida turneului mondial – Return To Forever/ 50th Anniversary Tour!

Scorpions cântă live la Romexpo

In 16 iulie, la Romexpo, Scorpions va sustine un concert memorabil in care hit-urile devenite deja imnuri vor reprezenta punctul culminant: Still Loving You, Wind Of Change, Rock You Like a Hurricane, Send me an Angel sunt doar cateva dintre melodiile pe care fanii le vor asculta live.

Pe langa efectele spectaculoase si decorurile create special pentru acest eveniment, grupul promite multe alte surprize pentru publicul roman, intr-un concert marca Best of Life.

In cei 50 de ani de cariera, Scorpions a devenit una dintre cele mai apreciate formatii rock ale Europei si a inspirat fiecare generatie, nenumarati artisti urmandu-le pasii.

Succesul de care se bucura trupa este exprimat atat prin cele peste 100 de milioane de albume vandute la nivel mondial, cat si prin nenumaratele premii castigate, grupul originar din Hannover cucerind publicul din toate colturile lumii prin sutele de concerte sustinute in fata milioanelor de fani.

Mii de momente magice au consolidat reputatia Scorpions, ca una dintre putinele trupe ce au iesit in evidenta de-a lungul timpului, fiind o trupa de referinta in muzica rock internationala.

Organizatorii au pus la dispozitia publicului 4 categorii de bilete, dintre care 1 categorie la pret promotional.

Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro

Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co