Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Salarii in avans pentru un minister inexistent

Un minister care nu mai există “și-a aratat interesul” ca angajații să primească salariile înainte de Paște. Pe lista publicată marți în Monitorul Oficial, figurează și Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Social, desființat în luna ianuarie. Atribuțiile instituției au fost preluate de alte structuri guvernamentale, însă aparent angajații își vor primi banii înainte de Paște.

Miercuri, ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat că își vor lua salariile anticipat doar cei care și-au manifestat interesul și că lista deja publicată nu mai poate fi modificată.

“Ministerele care vor primi salariul înainte de Paște au contactat directorul general al Direcției Regionale a Finanțelor, iar acest lucru s-a întâmplat și la nivel local. În această plată intră doar salariile, nu și indemnizațiile”, a afirmat Teodorovici.

Lista institutiilor de stat care vor da salariile înainte de Paște a fost publicată marți în Monitorul Oficial, dar de pe ea lipsesc Ministerul Educației, Ministerul Apărării Naționale sau Ministerul de Interne.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co