Stiri

S-au ocupat toate locurile oferite de Primăria Capitalei în tabăra pentru seniori din Grecia

Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că s-au ocupat toate locurile în tabăra tematică “La pas prin tărâmul legendar al Greciei”, destinată exclusiv seniorilor şi că nu se mai fac înscrieri.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti informează că în cadrul proiectului s-au înscris 1.400 de seniori, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile. Până în prezent au fost validate 750 de dosare.

În cursul zilei de astăzi, 7 august, în ordinea înscrierilor, şi-au depus dosarele persoanele înscrise de la numărul 751 până la completarea numărului de locuri disponibile. Primăria Capitalei precizează totodată că nu se mai fac înscrieri pentru această tabără, întrucât există deja un număr de 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare. Acestea vor fi contactate telefonic doar în cazul retragerii sau nevalidării vreunuia dintre cele 1000 de dosare aflate pe lista de înscrieri.

Municipalitatea menţionează că, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au prezentat pentru înscrieri, au fost preluate şi dosare cărora le-a lipsit adeverinţa medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, acestea având obligaţia de a le depune ulterior, în termen de trei zile lucrătoare de la data depunerii dosarului, la sediul Centrului pentru Seniori al Municipiului Bucureşti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co