Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

S-au afișat notele la BAC: 232 medii de 10. Rezultatele finale, pe 5 iulie

Primele rezultate la Bacalaureat au fost afişate marți la avizierele liceelor și pe edu.ro cu anonimizarea numelui şi a prenumelui.

La nivel national, 232 de absolvenți de liceu au reuși să obțină media 10, cel mai mare număr de note maxime din ultimii ani!

 Astfel, la avizier, precum și pe pagina online dedicată rezultatelor de la Bac 2020 au apărut coduri în dreptul cărora au fost afișate notele și mediile. 

Fiecare candidat de la Bacalaureat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Ministerul Educației

Contestaţiile la probele scrise se depun şi se înregistrează la centrul de examen, în perioada prevăzută de calendarul examenului de bacalaureat. Preşedintele, împreună cu unul dintre vicepreşedinţi, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestaţiile şi le înregistrează. Cererile prin care se contestă notele obţinute la evaluarea iniţială, însoţite de un borderou în care se precizează numele candidaţilor şi probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusă contestaţia se înaintează comisiei din centrul zonal de evaluare, de către un delegat al comisiei din centrul de examenAbsolvenţii de liceu care la Bacalaureat 2020, prima sesiune, au avut temperatura peste maximul admis, au fost în izolare sau carantină din cauza epidemiei de COVID-19, precum şi cei care nu au putut participa din alte motive medicale se pot înscrie la sesiunea specială a acestui examen.

Între 29 iunie – 3 iulie se pot înscrie aceștia pentru sesiunea specială.

Pe 6, 7 și 8 iulie se vor desfășura probele scrise, iar pe 10 iulie se vor afișa primele rezultate.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co