Stiri

Rușii anunță că vor începe vaccinarea în masă anti-COVID-19 în următoarele două luni!

Vin vești importante din Rusia, în lupta cu noul coronavirus! Edilul Moscovei anunță că va începe vaccinarea în masă a rezidenţilor împotriva maladiei COVID-19 în următoarele două luni, potrivit Agerpres.

Capitala Moscova, care este şi cel mai mare oraş al Rusiei, a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din ţară.

“Vom începe vaccinarea în masă a populaţiei în decembrie-ianuarie”, a scris primarul Moscovei pe site-ul său.

El a avertizat însă că o revenire la măsurile de carantină, care au devastat economia rusă la începutul acestui an, ar fi “inacceptabilă şi imposibilă”.

Aproximativ 10.000 de persoane cu COVID-19 sunt spitalizate, în prezent, la Moscova , dintre care aproximativ 1.000 sunt conectate la ventilatoare.

Săptămâna trecută, au existat “semne că răspândirea infecţiei este adusă sub control”, a mai spus oficialul de la Moscova, care a adaugat că numărul celor care au folosit transportul public a scăzut cu 40%.

Angajatorilor li s-a cerut, de asemenea, să permită personalului să lucreze de acasă, în timp ce persoanele în vârstă şi cu risc de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost sfătuite să evite deplasările.

În prezent, Rusia se situează pe locul al patrulea la nivel mondial cu un număr total de contagieride peste 1,4 milioane de persoane infectate. Este, totodată, prima ţară care va introduce pe piaţă un vaccin împotriva COVID-19 spre a fi aprobat pentru utilizare de către publicul larg.

Vaccinul Sputnik V a provocat controverse în rândul membrilor comunităţii ştiinţifice internaţionale pe fondul afirmaţiilor că nu a fost suficient testat. Oficialii ruşi din domeniul sănătăţii au susţinut însă cu fermitate serul.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co