Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Românii sunt nemulţumiţi de taximetrişti

Românii sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor de taximetrie, în special de șoferii care refuză curse sau nu vor sa dea rest, dar nici nu doresc să plătească mai mult, arată un studiu.

Astfel, 97,2% dintre cei care au călătorit cu taxiul spun că au avut probleme, dar 72% nu sunt de acord cu majorarea tarifelor.

Tarifele au crescut deja în București de la 1 octombrie la cea mai mare parte dintre firmele care operează în Capitală, în vreme ce serviciul de transport alternativ Uber practică o schemă care majorează tarifele în perioade aglomerate.

Uber se confruntă, la rândul său, cu un scandal privind accesarea datelor utilizatorilor de către hackeri, iar taximetriștii protestează împotriva Uber.

Per total, puțin mai mult de un sfert dintre români utilizează taxiul de câteva ori pe lună, iar 15% apelează de mai multe ori pe săptămână.

Principalele probleme reclamate sunt atitudinea taximetriștilor și mașinile vechi și murdare.

De asemenea, un sfert dintre români s-au s-au confruntat cu cazuri în care taximetriștii le-au cerut să nu folosească aparatele de taxare, iar 11,8% reclamă faptul că șoferii au refuzat cursa din diverse motive, în special legate de lungimea traseului.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co