Stiri

Rihanna lansează …pantofii sport!

Pe partea muzicală suntem cât se poate de familiarizaţi cu zeci de hituri interpretate live super bine. Rihanna are personalitate şi impicit, un stil. A inspirat generaţii întregi şi e considerată regina aparițiilor extravagante. Aproape că nu există eveniment la care să nu poarte ceva ieșit din comun. În momentul în care s-a făcut roşcată, jumătate din fetele de pe planetă i-au copiat look-ul.
Pe langă succesul răsunător pe care il are în continuare pe plan muzical, în ultima vreme, Rihanna se implică tot mai mult în afaceri.
Ştim cu toţii că celebra cântareaţă e o împătimită a modei şi că gusturile nu se discută, însă cele mai noi creaţii ale ei au fost puse sub semnul întrbării.
Rihanna a colaborat din nou cu Puma și lansează o colecție de încălțăminte de sezon. După șlapii cu blană și cei de cauciuc, a venit momentul pentru o pereche de pantofi sport. Aceştia sunt perfecţi pentru sezonul rece.
Noul model din colecția Fenty by Rihanna se numește Creeper și este vorba despre un model clasic, dar cu talpa groasă, cum se purta în anii 90.
Noii pantofi sport sunt din piele întoarsă și pot fi asortate foarte ușor. Sunt disponibile în două culori: maro deschis și negru și costă 160 de dolari.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co