Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Ridicarea restricțiilor de weekend în Capitală. Deplasarea, până la ora 22.00

Veste mult-așteptată de bucureșteni! De marți se ridică restricțiile de weekend, astfel că deplasarea persoanelor este acum permisă în Bucureşti până la ora 22,00, a informat Alin Stoica, prefectul Capitalei. Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului municipal pentru Situaţii de Urgenţă, convocată în contextul în care incidenţa COVID-19 a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori.

De asemenea, operatorii economici pot funcţiona şi vineri, sâmbătă şi duminică până la ora 21,00, iar sălile de sport/fitness se pot redeschide. În schimb, sălile de spectacole şi restaurantele vor fi deschise parţial când indicele COVID-19 va scădea sub 3 la mia de locuitori.

În altă ordine idei, el a menţionat că sunt stabilite deja măsurile pentru perioada Paştelui. În ceea ce priveşte slujba de Înviere, prefectul Capitalei a menţionat că trebuie respectată distanţarea şi purtată masca de protecţie.

Alin Stoica, prefectul Capitalei
“Clerul va veni în întâmpinarea credincioşilor şi vor exista în afara bisericii acele standuri, măsuţe, de unde se pot cumpăra obiectele pe care le folosim, pasca, lumânările şi aşa mai departe. Organizarea pe care au propus-o este bună. De asemenea, sunt voluntari din partea bisericii care se vor ocupa de respectarea acestor măsuri (…), se va permite şi pătrunderea în interior a credincioşilor, dar cu respectarea distanţei şi într-un număr limitat, în aşa fel încât să nu se producă aglomerare”.

Alin Stoica le-a transmis bucureştenilor să nu se lase “păcăliţi” de incidenţa în scădere a indicelui COVID-19.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co