Stiri

Rezoluţie de retragere a trupelor Rusiei din Republica Moldova, în Congresul SUA

Conducerea AUR salută introducerea în Congresul SUA a unui proiect de rezoluţie prin care se solicită retragerea trupelor Rusiei din Republica Moldova.

Comunicat AUR
” În proiectul de rezoluţie propus de către congresmanul William R. Keating, se menţionează ca întreg personalul şi echipamentele ce aparţin forţelor armate sau de securitate ruse să fie retrase de pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”.

Documentul asigură că Statele Unite susţin Republica Moldova în ceea ce priveşte securitatea energetică şi economică, mai arată reprezentanții AUR

George Simion, copreşedinte AUR

“Salutăm proiectul de rezoluţie din Congresul american legat de retragerea trupelor ruse de pe întreg teritoriul Republicii Moldova şi aşteptăm ca Washingtonul să încurajeze clasa politică de la Chişinău să se alăture voinţei majorităţii populaţiei celui de-al doilea stat românesc de integrare în Uniunea Europeană prin reunirea România”.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, susţine că “acest îndemn de retragere a trupelor de ocupaţie este un semnal politic important care arată preocuparea SUA faţă de menţinerea unui conflict îngheţat la frontiera de est a NATO”.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co