Stiri

Revelion în Malta

Se apropie sărbătorile și te gândești deja la un loc interesant unde să-ți petreci ultimele zile ale anului? Încă nu știi ce să alegi pentru seara de Revelion? Avem soluția! Malta Travel te invită să petreci un Revelion de poveste într-o destinație de vis!
Hotelierii maltezi sunt deja pregătiți cu oferte pentru o petrecere glamuroasă de sfârșit de an.

Clyde Cassar, Manager Hotel Excelsior:

“Turiștii români vor fi împreună cu maltezii la cina de Revelion și vom avea parte cu toții de un splendid spectacol cu focuri de artificii, chiar aici în spatele meu. Pachetul pentru Revelion la hotelul nostru începe de la 650 Euro pentru 5 nopti, cu zborul inclus. Este vorba despre un pachet foarte atractiv, pentru o petrecere pe cinste în Malta”.

Malcom Grima, Manager Hotel Solana:

“Pentru Revelionul 2020 lucrăm în colaborare cu agenția Malta Travel, așa cum am făcut și în ultimii 15 ani. Anul acesta oferim un pachet pentru 5 nopți de cazare, începând de la 419 euro/persoană. Este o ofertă foarte atractivă și cuprinde zborul, cazarea cu mic-dejun, transferurile și opțiune pentru late check-out pentru clienții Malta Travel”.

Arhipelagul Maltez cuprinde 6 insule, dintre care 3 sunt locuite și vizitate în fiecare an de milioane de turiști. Malta are o istorie fabuloasă și peisaje încântătoare, de care te vei îndrăgosti.
Malta Travel are în portofoliu mai multe hoteluri de 4 și 5 stele, în diverse locații de pe insulă și poți alege ceea ce ți se potrivește. Pentru Hotel Intercontinental 5*, oferta este de 5 nopți de cazare cu mic-dejun, avion și bagaj de cală în perioada 28 decembrie 2019– 02 ianuarie 2020, de la 650 euro/pers. La Hotel Solana 4*, 5 nopți cazare cu mic-dejun, avion și bagaj de cală de la 419 euro/pers. Mai multe detalii pe www.malta.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co