Stiri

Restricții de trafic în Capitală pentru „Duminica Floriilor” la catolici

Restricții de trafic în București! Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti organizează duminică procesiunea religioasă de Florii.

Deplasarea participanţilor se va face pe banda I de circulaţie, în sensul de mers, atât pe bulevardul Aviatorilor, cât şi pe Calea Victoriei. Pentru buna desfăşurare a evenimentului circulaţia rutieră va fi restricţionată pe strada Cpt. Demetriade, între bulevardul Aviatorilor şi strada Emil Pangratti.

“Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co