Stiri

Restricții de călătorie pentru români în Danemarca și Estonia

Danemarca relaxează, începând de sâmbătă, accesul călătorilor către şi dinspre majoritatea ţărilor europene. Excepţie fac însă şase ţări, printre care și România. Decizia are la bază evoluţia epidemiei de coronavirus în fiecare stat.

De asemenea, românii care doresc să intre în Estonia trebuie să stea în caratină, din același raționament. 

Pragul stabilit de autorităţile daneze pentru ridicarea restricţiilor este de cel mult 20 de noi cazuri de COVID-19 la 100.000 de locuitori într-un interval de o săptămână. În acest criteriu nu se încadrează deocamdată România, Marea Britanie, Irlanda, Portugalia, Malta şi cea mai mare parte a Suediei vecine.

”Relaxarea avertismentelor de călătorie arată că atât Danemarca, dar şi cea mai mare parte a Europei se află într-o poziţie mult mai bună decât cea la care am îndrăznit să sperăm până foarte recent în ceea ce priveşte evoluţia epidemiei”.

Persoanele venite din unele regiuni ale Suediei, ţară în continuare cu un număr semnificativ de noi cazuri zilnice de COVID-19, vor putea intra în Danemarca numai pe baza unei dispoziţii speciale care ţine cont de rata infecţiilor din respectivele regiuni.

Şi Norvegia a anunţat relaxarea restricţiilor de călătorie, dar le va menţine de asemenea în cazul Suediei. Persoanele revenite din această ţară sunt obligate să rămână în autoizolare 14 zile.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co