Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Restaurante şi cluburi, închise în urma unor controale

Activitatea a peste 15 agenți comerciali din Centrul Istoric al Capitalei a fost suspendată în acest week-end, în urma unui control al inspectorilor din cadrul Poliției Locale a Municipiului București, informează un comunicat de presă al municipalității.
Peste 15 restaurante și cluburi din Centrul Vechi al Capitalei au fost sancționate, la sfârșitul săptămânii trecute, de inspectorii din cadrul Direcției Control a Poliției Locale a Municipiului București.
Agenții economici au fost amendați, iar activitatea acestora a fost suspendată din cauza faptului că au fost găsiți fără autorizație de funcționare, fiindcă și-au extins terasele pe domeniul public fără a avea vreo aprobare sau pentru că au depășit nivelul de zgomot admis în zonă. De remarcat este faptul că valoarea sancțiunilor pentru agenții comerciali, depistați că au încălcat prevederile O.U.G. 195/2005 privind protecția mediului, a fost de peste 120.000 de lei.
Pe lângă societățile cărora li s-a suspendat activitatea, alți 25 de agenți economici au fost găsiți de către inspectorii Direcției Control cu diferite nereguli, iar reprezentații acestora au fost chemați la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru verificări suplimentare.
În urma acțiunii din acest weekend, au fost controlați, în total, 67 de agenți economici, iar 21 de persoane au fost legitimate în vederea identificării. S-au aplicat 57 de sancțiuni contravenționale, cuantumul amenzilor depășind 208.000 lei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co