Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Regele Dorin Cioabă, confirmat cu SARS-COV-2, le dă sfaturi romilor

Autointitulatul rege al romilor este internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, împreună cu soţia sa, după ce ambii au fost confirmați pozitiv la noul coronavirus. În acest context, Dorin Cioabă vine și recomandări și sfaturi pentru romi.

Dorin Cioabă (sursa: agerpres.ro)
“Sunt bine, dar la spital. Sunt eu cu Sighi (Sighişoara – n.r.) aici, acum. (…) Eu am fost în contact cu aceştia de la stabor. Eu am fost la o judecată şi de acolo m-am dus în maşină, cu trei membri ai staborului şi aceştia toţi trei au ajuns la spital. Acum îmi e teamă şi mie şi am zis să vin să îmi fac şi analize şi mi le repet. Eu am venit să îmi fac analize”.

Cioabă îi îndeamnă pe toţi romii care au simptomele bolii să meargă la spital și să urmeze sfaturile medicilor și ale specialiștilor.

Dorin Cioabă (sursa: agerpres.ro)
“Să meargă la spital în primul rând, că e foarte bine să vadă, are sau nu are, unde le dă medicamente de răceală şi le trece, că nu e altceva, ca să nu se agraveze, că dacă se agravează, pe urmă nu mai poate să îi salveze nimeni”.

La începutul pandemiei de COVID-19, două rude ale lui Dorin Cioabă, un unchi şi soţia acestuia, au decedat din cauza noului coronavirus, însă ei aveau şi alte probleme de sănătate.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co