Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Recomandare pentru cei mici: Târg de Jucării la Muzeul Astra din Sibiu

Copiii au toate motivele să fie încântați și să le ceară părinților să meargă, în weekend, la Muzeul Astra din Sibiu. De vineri, 28 mai, până marţi, 1 iunie, 22 de meşteri populari vor participa la Târgul de Jucării, ajuns la cea de a 14-a ediţie.

Vor fi 5 zile de activităţi speciale, cu 5 ateliere meşteşugăreşti, spectacole de teatru, proiecţii diafilme, dar şi cu 22 de meşteri populari care îşi vor scoate la vânzare creaţiile în zona Etno Tehno Parc. Anul acesta, în premieră la Târgul de Jucării, vor fi organizate un campionat de cărţi de joc pe echipe, cu suveniruri ca premii, şi un ghidaj inedit din căruţă, intitulat sugestiv “Căruţa cu poveşti”.

Tot în premieră, Filarmonica de Stat Sibiu va fi prezentă la Târgul de Jucării cu un concert concert educativ, un recital de pian şi vioară şi un concert cu muzică de film şi animaţii.

Luni şi marţi, 31 mai şi 1 iunie, între orele 10.00 – 19.00, la Târgul de Jucării va avea loc şi un târg de oferte educaţionale.

Marţi, 1 iunie, de Ziua Copilului, copiii cu vârsta până la 14 ani vor avea intrarea gratuită în Muzeul Astra, anunță organizatorii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co