Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Razie a poliţiştilor în Ploiești. Au fost ridicate cuţite, săbii și un pistol

Razie a poliţiştilor din Ploieşti! Şapte persoane au fost duse, miercuri după-amiază, la audieri, iar oamenii legii au ridicat un pistol, săbii şi cuţite de la 12 adrese percheziţionate.

Comunicat IJP Prahova

“Poliţiştii Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, tâlhărie calificată şi favorizarea infractorului”.

La audieri au fost duși șapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 55 de ani.

Rechizitoriu anchetatori (sursa: agerpres.ro)

“Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 6 ianuarie, în urma unui conflict de pe o stradă din municipiul Ploieşti, între mai multe persoane, un bărbat, de 46 de ani, ar fi fost agresat fizic de alţi 4 bărbaţi şi ar fi fost deposedat, prin violenţă, de o geantă, pe care o avea asupra sa”.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, un pistol neletal, 5 cuţite, 3 săbii, un baston electroşoc şi alte obiecte folosite la activitatea infracţională.

De asemenea, în cadrul raziei, poliţiştii au acţionat în filtre rutiere. Au verificat astfel peste 80 de autovehicule și au fost legitimate 96 de persoane.

Totodată, au fost aplicate 12 amenzi, în valoare de aproximativ 3.900 de lei, cu privire la circulaţia pe drumurile publice. Poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Activităţile au beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor din cadrul Grupării “Matei Basarab” Ploieşti.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co