Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

“Războiul” Orban – Firea se amplifică! Premierul: E neobrăzare să mai ceară bani de la Guvern

“Neobrăzare”! Așa califică Ludovic Orban cererea Primăriei municipiului Bucureşti de alocare a sumei de 667 de milioane de lei, în condiţiile în care instituţia a beneficiat din Fondul de Rezervă al Guvernului de 100 de milioane.

Orban a mai spus spus vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că nu vrea să fie alocate fonduri pentru primăriile care au primit bani din alocările date de guvernarea PSD.

Gabriela Firea susține că suma solicitată este pentru a achita serviciile de utilitate publică.
“În cazul în care Guvernul Orban nu va da curs solicitării noastre, atunci îi informez că vom formula plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele domnului prim-ministru și pe numele ministrului Finanțelor Publice, precum și pe cele ale funcționarilor publici care vor valida un buget ilegal pentru Primăria Capitalei, care va fi pusă în situația să nu poată achita subvenția la transportul public în comun, energie termică, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate în trecut de alți primari (de dreapta), continuarea investițiilor urgente în infrastructura pentru fluidizarea traficului, deja demarate”, a reacționat edilul Capitaalei pe pagina de socializare.

Gabriela Firea și Ludovic Orban “s-au contrat” recent pe fondul situației din Capitală, unde mai multe cartiere nu avut apă caldă și căldură.

Orban a declarat că rezultatul mandatului de primar al Gabrielei Firea în fruntea Bucureștilor „este aproape zero” . Ulterior, Gabriela Firea, a anunțat că „va candida pentru încă un mandat de primar, dacă este sănătoasă, pentru a termina ce a început”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co