Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Rată de pozitivare cu SARS-COV-2, în creștere ușoară în România

Rata de pozitivare cu noul coronavirus a mai crescut ușor, joi, față de zilele trecute și a ajuns la 6,8%. Autoritățile sanitare române atrag, însă, atenția că în două-trei săptămâni, varianta Omicron va deveni dominantă și în țară, iar numărul de cazuri va crește exponențial

În ultimele 24 de ore, au fost anunțate 775 de noi infectări la peste 11.200 de teste PCR analizate. Cele mai multe noi contagieri cazuri sunt tot în Bucureşti – 199, dar și în judeţele Arad – 45 şi Bihor şi Sibiu – câte 42.

Capitala are o incidenţă a cazurilor la 14 zile de 0,62 la mia de locuitori, în uşoară scădere faţă de ziua precedentă. Aradul se menține pe primul loc în ceea ce priveşte rata de contagiere la 14 zile, cu 1,39. Toate județele sunt în continuare verzi de COVID.

În ultimele ore, au fost raportate 81 de decese, dintre care 44 anterioare intervalului de referinţă. Numărul total de victime, de la începutul epidemiei în România, se apropie de 58.500. Spitalizați, din cauza COVID-19, mai sunt peste 2.600 de compatrioți, dintre care 453 sunt în stare gravă, la ATI. Pentru viață se luptă și patru copii.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co