Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Protestul angajaților STB a continuat, în ciuda deciziei Tribunalului Bucureşti

Protestul declanşat de sindicaliştii Societăţii de Transport Bucureşti a continuat şi vineri. Șoferii au refuzat să scoată pe traseu autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele. Asta deşi Tribunalul Bucureşti a decis reluarea imediată a activităţii în transportul public din Capitală, pe motiv că greva este ilegală.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, i-a îndemnat, vineri, pe partenerii sociali implicaţi în greva angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti să se aşeze la masa dialogului, întrucât “lucrurile nu se pot trata doar prin forţă, la nesfârşit”.

O parte a şoferilor societăţii de transportul public din Ploieşti susţine protestul angajaţilor Societăţii de Transport Bucureşti.

Adrian Criţ, directorul general al STB, a transmis vineri că propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă, dar cu condiţia ca angajaţii STB să iasă pe traseu.

Angajații STB cer salarii mai mari care să compenseze creșterea accelerată a prețurilor, pe fondul inflației tot mai mari.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co