Stiri

Proiectul bugetului și cel al asigurărilor de stat, adoptate de Guvern

Guvernul a adoptat, miercuri, proiectele de lege privind bugetul de stat, cel al asigurărilor de stat pe anul viitor, dar şi cel referitor la măsurile fiscal-bugetare privind corectarea OUG 114, pe care își va angaja răspunderea, luni, în Parlament.

Mihai Fifor, senatorul PSD Arad, critică opţiunea premierului Ludovic Orban și arată că se încearcă astfel “limitarea rolului Parlamentului”.
De altfel, Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al social-democraţilor, a anunţat, miercuri, că intenţionează să convoace Comitetul Executiv Naţional al partidului, la începutul săptămânii viitoare, pentru a decide dacă PSD va sesiza Curtea Constituţională în privinţa proiectului de buget pe 2020 pe care Guvernul îşi angajează răspunderea. Nu a exclus , nici varianta depunerii unei moţiuni de cenzură.

Parlamentul se va reuni, luni, de la ora 16.00, în şedinţă comună pentru angajarea răspunderii Guvernului pe proiectele adoptate. Parlamentarii vor putea depune amendamente la aceste proiecte până luni, la ora 10,00.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co