Stiri

Procurorul Paula Tănase, primul candidat în cursa pentru conducerea DNA

Paula Tănase, procuror în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, este primul candidat care a intrat în cursa pentru ocuparea funcției de șef al DNA, ea depunându-și dosarul la selecția organizată de Ministerul Justiţiei.

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Tudorel Toader.

Conform calendarului anunţat de minister, lista candidaţilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul instituției şi se vor publica pe pagina Internet a acesteia pe 29 august 2018.

Ulterior, procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 3 – 5 septembrie 2018, un interviu cu Tudorel Toader, iar pe 6 septembrie vor fi anunţate rezultatele selecţiei.

Este cea de-a doua campanie de selecţie demarată de Ministerul Justiției pentru conducerea DNA, după ce Tudorel Toader a anunţat că niciunul dintre cei patru candidaţi înscrişi în prima rundă nu întruneşte condiţiile necesare.

Cei patru candidaţi înscrişi pentru postul de procuror-şef DNA, dar respinşi de ministru au fost Florentina Mirică, procuror şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr, procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob, procuror şef adjunct al DNA, şi Elena Grecu, procuror şef serviciu în structura centrală a DNA, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co