Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Procurorii cer arestarea preventivă a femeii care a profesat ca fals psiholog

Un nou caz de înșelăciune face mare vâlvă în România. O femeie a fost reţinută după ce a profesat timp de 20 de ani ca psiholog la Spitalul Judeţean Târgovişte, pe baza unei diplome false! Acum, procurorii cer arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Comunicat Ministerul Public

“Procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatei pentru infracţiunea de înşelăciune continuă. (…). Aceasta a indus şi menţinut în eroare Spitalul de Specialitate “Mănăstirea Dealu”, reorganizat începând cu data de 01.02.2011 în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, cu ocazia încheierii unui contractul individual de muncă în funcţia de psiholog cu normă întreagă, dar şi pe parcursul derulării lui cu ocazia încheierii unui număr de 18 acte adiţionale (din 2008 până în 2018)”.

Din cercetările efectuate reiese că femeia ar fi depus la dosarul de angajare documente de studii falsificate, respectiv: adeverinţa eliberată de Universitatea “Hyperion” – Facultatea de Psihologie şi Sociologie Bucureşti, potrivit căreia este absolventă şi licenţiată a acestei facultăţi, atestat de liberă practică cu antetul Colegiului Psihologilor din România, dar şi atestat de liberă practică eliberat de DSP Dâmboviţa.

În perioada 2003-februarie 2019, inculpata a fost desemnată, anual, prin dispoziţii emise de DSP Dâmboviţa şi ulterior de către conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, ca membru în comisia de expertiză medico-legală psihiatrică, în funcţia de psiholog, alături de doi medici primari psihiatri şi de un medic legist.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi acum procurorii au solicitat Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Inculpata este fosta soţie a lui Sorin Păun, şef al IPJ Dâmboviţa în 2019!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co