Stiri

Pro România, petiție pentru Split TVA

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, a lansat on-line o petiție prin care cer stoparea măsurii Split TVA introdusă de Guvernul Tudose pentru o mai bună colectare a TVA

” PRORomania considera ca introducerea masurii SplitTVA va sugruma firmele si antreprenorii care creeaza locuri de munca si platesc salarii in economia reala. Daca si tu crezi ca masura initiata de LiviuDragnea cu complicitatea lui CalinPopescuTariceanu este gresita, atunci semneaza petitia “Petiție privind eliminarea obligativității plății defalcate a TVA!”, se arată în  mesajul de promovare a iniţiativei partidului.

Totodată sunt enumerate o serie de argumente economice alarmante privind intențiile actualului guvern: pe de o parte, măsura va aduce mari prejudicii tuturor operatorilor economici plătitori de TVA care își desfășoară activitatea în România și care plătesc taxele și impozitele ce formează sursa principală de venit pentru Bugetul țării. Pe de altă parte va crește birocrația și posibilitatea producerii unor abuzuri şi nu vor crește încasările la Bugetul de Stat. Această măsură nu există nicio altă țară, nu s-a făcut un studiu de impact și nici nu există un proiect pilot care să  permită analizarea efectele concrete.

“Aceasta masura va trimite Romania inapoi in anii ’90. PRO Romania se opune acestei masuri la nivel parlamentar. Ajuta-ne sa fim auziti si sa oprim acest masacru economic initiat de Liviu Dragnea. “, se spune în postarea  de pe contul de socializare al partidului.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co