Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Prințul Harry n-a mai vrut să fie prinț

Prințul Harry a vrut la un moment dat să părăsească familia regală britanică, afirmă un ziar britanic. “Am simțit că voiam să ies”, a spus Harry într-un interviu pentru săptămânalul Mail on Sunday, referindu-se la anii de după ce a plecat din armată.

El și-a descris frustrarea din momentul în care a trebuit să plece din armată în timpul unui tur în Afganistan în 2007, pentru că media a publicat detalii despre misiunea sa. Când eram în armată “nu eram prinț, eram doar Harry”, a explicat tânărul de 32 de ani.

El a decis totuși să continue să-și îndeplinească îndatoririle regale datorită loialității față de bunica lui, regina, a spus Harry în interviu.

Întrebat despre viitorul monarhiei britanice — Regina Elisabeta a II-a are acum 91 de ani, iar tatăl lui Harry, Charles, este moștenitorul tronului — Harry a spus că “lucrurile nu pot continua cum au fost în timpul reginei. Vor exista schimbări și presiune pentru a le face cum trebuie”.

Într-un articol publicat de revista Newsweek, se susține faptul că Harry ar fi declarat că familia regală continuă să-și îndeplinească rolul “pentru binele superior al poporului”.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co