Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primăvara faptelor bune

Pentru mulți dintre noi, primăvara înseamnă curățenia din dulap și sesiuni noi de cumpărături. Dar în loc să aruncăm hainele vechi ca să le facem loc celor noi, putem să le dăm mai departe, la Copacul cu Haine.

Bucureștenii care vor să își înceapă primăvara cu o faptă bună sunt așteptați pe 31 martie în parcul Cișmigiu, la intrarea din fața Primăriei Generale. Proiectul, inițiat de jurnalista Cristina Hurdubaia, a ajuns la cea de-a zecea ediție și are ca scop strângerea de haine și încălțăminte pentru toate vârstele, rechizite sau jucării, lucruri în stare bună pe care oamenii nu le mai folosesc, dar pentru persoanele mai puțin înstărite sunt binevenite. De asemenea, cei care vor să ajute pot dona și alimente de bază, ca făină, ulei, dulciuri sau conserve. Nu se primesc haine rupte sau alimente expirate. Obiectele trebuie să fie ambalate, iar pe cutie să scrie ce se află în interior.

Următoarea acțiune în București va fi pe 1 iunie, când se strâng bucurii pentru copiii fără posibilități, de ziua lor. Până atunci, Copacul cu fapte bune se va afla În Târgul Mureș, pe 25 martie, și în Timișoara pe 31 martie.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co