Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Primăria Capitalei are mai mulți angajați decât Uniunea Europeană!

45.000. Acesta este numărul de angajați al Primăriei Municipiului București, în timp ce Uniunea Europeană are cu aproape 2.000 mai puțin. Numărul mare de angajați este criticat și de politicienii români.

„Ceea ce se întâmplă la nivelul Primăriei Bucureștiului în materie de personal nu este serviciu cetățenesc, ci clientelism mascat. (…) Da, ați auzit bine. 45.000 (București) vs. 43.500 (întreaga UE). Cu diferența notabilă că unii servesc 3 milioane de oameni, iar alții 500 de milioane.” a declarat un membru USR

Bucureștenii cred, la rândul lor, că numărul angajaților este mult prea mare. Mai mult decât atât, oamenii spun că personalul primăriei nu-și face treaba așa cum ar trebui.

El este Alexandru Tudorel, iar echipa București TV l-a găsit protestând în fața Primăriei Municipiului București. Spune că din cauza reprezentanților instituției nu reușește să-și găsească un loc de muncă și, astfel, este nevoit să cerșească.

Aceste firme se ocupă cu furnizarea energiei electrice și termice, iluminatul public, administrarea spitalelor, construirea de baze sportive, promovarea orașului, administrarea parcurilor, paza, consolidarea clădirilor cu risc seismic și administrarea spațiilor publicitare. Există, de asemenea, și un dispecerat de taxi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co