Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Prima ediție a Festivalului de rugby „Mitrea Cristache”

Prima ediție a Festivalului de Rugby Mitrea Cristache organizată de ACS Șoimii București și CS Triumf București a avut loc în acest week-end în Capitală, eveniment organizat în memoria fostului jucător și antrenor de rugby, care a format generații întregi de copii. Luna aceasta se împlinește un an de la dispariția lui Mitrea Cristache.
Turneul de mini-rugby a fost organizat pe mai multe categorii de vârstă U8, U10, U12 și U14, dar și o categorie specială „Old-boys”. Prezent la eveniment, Daniel Mitrea, fiul regretatului sportiv a declarat că Festivalul se va organiza anual și va avea ca scop împărtășirea valorilor cu care foștii lui elevi au fost educați.

Mitrea Cristache a fost una dintre personalitățile rugbyului românesc care și-a pus amprenta asupra acestui sport ca jucător și antrenor, dar și ca oficial al forului de specialitate în cele două decade cât a activat ca secretar general al Federației Române de Rugby și președinte al Asociației Municipale de Rugby București. Și fii lui au mers tot pe drumul sportului, Daniel fiind Regional Training Manager la World Rugby și Rugby Europe, iar Ștefan este directorul Departamentului Competiții la Federația Română de Rugby.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co