Stiri

Prilej de sărbătoare la Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir”

Momente emotionante la ceremonia dedicata sarbatoririi Zilei universitatii Crestine Dimitrie Cantemir si a zilei de nastere a domnului profesor universitar doctor Momcilo Luburici, presedinte si fondator al Universitatii. Evenimentul a debutat cu taierea panglicii la amfiteatrul Mihai Viteazul si cu intonarea imnului Gaudeamus in prezenta unor invitati de marca si de talie internationala.

Atât invitatii cît si Presedintele Senatului , profesorul universitar doctor Corina Adriana Dumitrescu au evidențiat realizarile acestei institutii de invatamant, dar si personalitatea profesorului Momcilo Luburici, presedinte si fondator al universitatii.

Un cuvânt de apreciere a venit si din partea Ministrului Educatiei Nationale.

La randul sau Mircea Geoană a evocat personalitatea profesorului si fondatorului universitatii.

La fel si senatorul Cristian Dumitrescu, professor universitar doctor în cadrul UCDC a subliniat realizarile Presedintelui Luburici.

Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” a fost înființată in 1990 , avându-i drept părinți fondatori pe profesorii universitari Momcilo Luburici si Corina-Adriana Dumitrescu.

În cadrul ceremoniei Presedintele Momcilo Luburici a primit titlul de doctor honoris cauza din partea universitatii Vasile Goldis.

La multi ani Universitatea crestina dimitrie cantemir, la multi ani domnule presedinte fondator Momcilo Luburici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co