Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Previziuni sumbre pentru 2018

Prețul petrolului va crește în continuare, ceea ce va declanșa scumpirea carburanților, iar indicele ROBOR este așteptat să ajungă la 4%, astfel că ratele la creditele în lei vor crește puternic, arată previziunile pe anul 2018, analizate de Libertatea. Concomitent, la nivel mondial atacurile cibernetice vor crește în intensitate, potrivit prognozelor.

Prețul țițeiului a ajuns deja la 67 de dolari pe baril, în urma protestelor din Iran, cel mai mare nivel din 2015 încoace. Financial Times estimează că la finalul lui 2018 petrolul va ajunge la 70 de dolari pe baril, sau chiar peste, ceea ce înseamnă noi scumpiri.

Ratele pentru creditele în lei sunt, la rândul lor, estimate să crească puternic, analiștii estimând că indicele ROBOR va ajunge la 4%. Indicele ROBOR era în septembrie 1%, dar a terminat anul 2017 la 2,05%, ceea ce a dus deja la creșterea ratelor.

Concomitent, atacurile cibernetice sunt așteptate să crească în gravitate, iar acestea vor deveni mai periculoase, potrivit unui raport al Bitdefender. Compania de securitate cibernetică dă ca exemplu atacul WannaCry, din 2017.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co