Stiri

Premierul îi îndeamnă pe tineri să îşi proiecteze un viitor în România

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului și a felicitat noile generaţii pentru civism şi solidaritate.

“Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară”, a transmis scris Nicolae Ciucă pe Facebook.

Primul ministru a subliniat că tinerii reprezintă prezentul, viitorul şi speranţa ţării noastre. Totodată, le-a mulţumit tinerilor pentru idei, iniţiative şi implicare.

“An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”, a adăugat premierul.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co