Stiri

Premieră. Cursuri de hipnoterapie şi medicina subconştientului la UMFST Târgu Mureş

Premieră în România! Cursuri facultative de hipnoterapie medicală şi medicina subconştientului, care vor fi predate, începând din anul universitar 2019-2020, la catedra de Psihiatrie a Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureş.

Hipnoterapia ajută practic omul să regăsească anumite stări, de a se se respecta, de a avea grijă de sine și de a-și recâștiga încredere în propria persoană.

Elena Gabor, preşedintele Asociaţiei Europene pentru Hipnoterapie Medicală şi Terapia SubconştientuluI

“Cursul va fi predat atât în limba engleză cât şi în în limba română, va cuprinde teorie şi practică. (…)Vom discuta despre hipnoterapia medicală pentru tulburările de depresie, anxietate şi vindecarea atacurilor de panică, tulburările de somn şi managementul stresului, pentru managementul durerii, pentru pregătirea pre-operatorie, intra-operatorie şi post-operatorie. Este o premieră în România, se va preda pe perioada primului semestru, vor fi cursuri din două în două săptămâni, atât teorie, cât şi lucrări practice”.

Un studiu realizat în SUA relevă că, prin intermediul hipnoterapiei medicale, se rezolvă foarte multe probleme mult mai repede decât prin alte metode.

Gradul de reuşită a terapiilor subconştientului este foarte mare, dar numai dacă omul vrea să coopereze. Elena Gabor crede că prin renunţarea la convingerile negative, sentimentele se schimbă, la fel producţia hormonală și nivelul energetic.

Primul semnal că există o problemă cu gândirea este atunci când nu ne simţim bine, spune specialistul. Imediat putem identifica acele gânduri sau convingeri pe care să le schimbăm, pentru a nu ajunge să perpetuăm sentimente negative.

Doctorul Elena Gabor crede că viaţa fiecăruia s-ar putea astfel îmbunătăţi mult mai rapid şi mai uşor.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co