REGIONAL

Prelungirea Ghencea: Locuitorii sunt revoltați din cauza deciziei luate de Primăria Capitalei

Locuitorii din Prelungirea Ghencea sunt revoltaţi în legătură cu lărgirea acestei străzi, promisă de 10 ani, dar nerealizată nici până în prezent. Primăria Capitalei încă nu ştie cum va arată proiectul cerut de cei 20.000 de locuitori din zonă. Dacă iniţial se vorbea de un drum cu şase benzi, acesta a fost modificat apoi la patru benzi, iar acum se discută despre unul cu patru benzi şi linie de tramvai, scrie B365.ro.

Noul plan ce include şi linia de tramvai nu este însă agreat de locuitorii din zonă.

„Nu ni se pare fezabil. Nu este timp! Nu mai putem aştepta să se modifice iar proiectul”, a spus Delia Mihalache, unul dintre fondatorii Aosciaţiei Prelungirea Ghencea.

Aceasta mai spune că nimeni din cadrul municipalităţii nu i-a informat cu privire la noul plan şi că aşteaptă de mai bine de trei luni să intre în audienţă la Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Reprezentanţii proiectantului, firma Search Corporation, au confirmat faptul că la nivelul Primăriei Capitalei încă se discută mai multe variante despre cum va arăta proiectul, acesta nefiind definitivat.

Situaţia este cu atât mai neclară cu cât se pare că au fost declanşate procedurile de expropriere, dar nu se ştie dacă se vor face pentru un drum de patru sau cu şase benzi, potrivit reprezentantei Asociaţiei.

„Noutăţi despre exproprierile pentru lărgirea Prelungirii Ghencea: cel puţin un vecin a primit înştiintare ca vor veni din partea PMB să facă măsurători pe proprietate în 10 octombrie. Să sperăm că aşa se va întâmpla cu toţi cei 200 de proprietari. Şi repede, că de 10 ani aşteptăm asta!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Asociaţiei de cartier.

Referitor la exproprierile pentru lărgire, banii necesari au fost viraţi într-un cont special al Primăriei Capitalei, a mai spus primarul Sectorului 6, care a menţionat că există încă probleme tehnice, cadastrale, întrucât unele terenuri se suprapun şi au o situaţie juridică incertă în ceea ce priveşte proprietarii.

Sursa: B365.ro / Foto: Viforulilfovean.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co