Imobiliare Valea Prahovei
EXTERN

Poliția britanică: Aproape 300 de incidente legate de Pokemon Go

Poliția britanică a înregistrat aproape 300 de incidente legate de jocul Pokemon Go în Anglia și Țara Galilor de la data lansării acestei aplicații în Regatul Unit, a informat luni postul BBC citat de Agerpres.

Dintre cele 29 de unități de poliție care au furnizat astfel de date, poliția din comitatul Lancashire (nord-vestul Angliei) a semnalat 39 de incidente, cel mai mare număr.

În comitatul Surrey, poliția a trebuit să aplaneze un conflict în care erau implicate 30 de persoane din cauza acestui joc.

Cu ochii la Pokemon au rămas fără telefon

Agenți din nordul Țării Galilor au descoperit un bărbat cu dificultăți de învățare care invitase copii la el acasă sub pretextul că avea “foarte mulți” pokemoni.

Poliția din Manchester și cea din Londra au apreciat că această aplicație a fost utilizată de hoți pentru a distrage atenția victimelor înainte de a le fura telefonul mobil.

La ce a dus vânătoarea de pokemoni

British Transport Police a înregistrat două cazuri în care mai mulți minori au traversat calea ferată în timp ce vânau pokemoni.

S-au înregistrat și episoade în care unii șoferi au fost opriți pentru că vânau pokemoni în timp ce se aflau la volan.

Un purtător de cuvânt al poliției a recomandat, într-o declarație pentru BBC, “evitarea localizărilor potențial periculoase”, din cauza cărora persoanele ar putea suferi leziuni sau ar putea fi victime ale unei infracțiuni. El a recomandat, printre altele, evitarea structurilor aflate în ruină, a locurilor în care se află acumulări de apă și a zonelor lipsite de lumină.

Sursa: Agerpres

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co