Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

PMP atacă decizia lui Iohannis

Desi criza politica din Romania este inca resimtita de aproape toate partidele, totusi criza PSD a fost stinsa prin decizia presedintelui Iohannis de a accepta premierul propus de acestia, Viorica Dancila.

 

Un nou premier, o noua revolta in randul multor cetateti, o nou victorie PDS, o noua frustrare a celorlalte partide care au luptat pentru o nou Guvernare. PMP s-a facut din nou auzit prin intermediul membrilor sai care au luat atitudine la aceasta decizie nedreapta a Presedintelui. Deputatul Catalina Bozianu, un membru activ si vocal al PMP, a scris pe pagina de FB despre efortul zadarnic al partidului de a lupta pentru inlaturarea unui sistem corupt si abuziv.

“Așa cum deja se cunoaște, PMP a fost singurul partid de opoziție care a prezentat două propuneri de premier, fiecare dintre ele net superioară din punct de vedere al calității profesionale, propunerii PSD: președintele executiv, Eugen Tomac, și europarlamentarul nostru, Siegfried Mureșan.

Din păcate, președintele Iohannis nu a ținut cont decât de simpla aritmetică parlamentară și a ales să o desemneze pe Viorica Dăncilă. Cred că președintele le era dator milioanelor de români insultați de modul în care guvernează Liviu Dragnea și PSD, de lupta oarbă pentru putere din interiorul acestui partid, cu o minimă opoziție la această propunere mai mult decât contestabilă: o doamnă pe care nu o recomandă nimic pentru această funcție. Poate doar faptul că este din Teleorman și obediența față de Liviu Dragnea…”, a precizat deputatul PMP, Catalina Bozianu

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co