Imobiliare Valea Prahovei
REGIONAL

Piaţa Unirii: A traversat neregulamentar și a fost încătușată. VIDEO

Incident în Piața Unirii. Mai mulţi poliţişti de la Poliţia Rutieră au fost filmaţi în timp ce încercau să introducă într-o maşină o femeie care traversase printr-un loc nepermis şi a refuzat să se legitimeze, scrie B365.ro.

Imaginile au fost surprinse pe 20 iulie în Piaţa Unirii din Capitală, când poliţiştii de la Brigada Rutieră organizaseră o acţiune pentru descurajarea traversărilor ilegale.

Declarațiile oficiale ale Poliției

“Pe parcursul acţiunii a fost observată şi o femeie, angajată în traversarea şoselei fără a respecta regulile privind traversarea. În momentul în care poliţiştii rutieri i-au solicitat să se legitimeze în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale, aceasta a avut un comportament recalcitrant şi de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică, refuzând în mod repetat să se legitimeze. Poliţiştii rutieri au procedat la imobilizarea persoanei, aceasta fiind ulterior condusă la subunitatea de poliţie, pentru identificare”, arată Poliţia Capitalei într-un comunicat remis agenţiei News.ro, citat de B365.ro.

În timpul acţiunii au fost aplicate 144 de amenzi pietonilor care au traversat neregulamentar prin zona respectivă. Intersecţia bulevardelor Unirii şi Regina Maria este considerată punct negru al accidentelor de circulaţie în care sunt implicaţi pietoni.

“Precizăm că traversarea pietonilor prin loc nepermis constituie principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu rănirea ori decesul persoanelor în municipiul Bucureşti”, mai arată Poliţia Capitalei.

Sursa: B365.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co