Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Persoanele cu dizabilități au iesit în stradă

Peste 400 de oameni cu dizabilități, reprezentanți și susținători ai acestora din întreaga țară au iesit în stradă, nemulțumiți de ordonanța de urgență cu privire la angajarea oamenilor cu deficiențe în Unitățile Protejate Autorizate. Protestul va avea loc în fața Ministerul Muncii.
Potrivit sindicaliștilor, protestul este organizat pentru a susține 2.000 de persoane cu dizabilități care sunt angajate în Unități Protejate Autorizate.
„Oamenii aceştia nu vor să devină asistaţi sociali sau cerşetori. Guvernul României a rămas surd la toate apelurile noastre de a nu vota prevederile acestei ordonanţe, fără o perioada tranzitorie şi fără măsuri de suport pentru angajatorii de persoane cu dizabilităţi. Prin urmare, de la 1 septembrie, angajaţii cu dizabilităţi îşi vor pierde locurile de muncă, pentru că unităţile protejate autorizate, lipsite de orice facilitate fiscală sau economică, vor intra în faliment”, transmite Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale”, printr-un comunicat de presă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co