Stiri

Percheziţii în județul Prahova. 20 de persoane duse la audieri

Mascații au descins, vineri, la domiciliile unor persoane din județul Prahova bănuite de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. 20 de persoane au fost audiate în acest caz.

Comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au efectuat şapte percheziţii pe raza judeţului Prahova, respectiv 2 în Valea Călugărească şi 5 în municipiul Ploieşti la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. În urma percheziţiilor, au fost ridicate trei arme, respectiv două neletale supuse autorizării şi una de agrement. În vederea continuării cercetărilor. 20 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri”.

De asemenea, s-a dispus cercetarea în stare de libertate a două persoane, tot pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co