Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Percheziţii de amploare! Prejudiciu de ordinul milioanelor de dolari

Aproape 200 de percheziţii, azi dimineață, în 19 judeţe şi în Capitală! O rețea este bănuită că a cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de dolari, prin evaziune fiscală. 4,5 milioane de dolari ar fi ajuns până în China, fără documente legale.

Poliţiştii şi procurorii DIICOT, ajutaţi de jandarmi, au descins la domiciile și sediile mai multor societăţi comerciale şi persoane bănuite de evaziune fiscală, dar şi de spălarea banilor.

Poliţia Română arată că, în perioada 2012-2014, mai multe societăţi comerciale ar fi înregistrat în evidenţa contabilă cheltuieli nereale.

Acestea ar fi utilizat facturi fictive de la două societăţi comerciale cu comportament de tip „fantomă”, cu sediul pe raza judeţului Giurgiu.

Oamenii legii fac acum cercetări faţă de 103 persoane bănuite că ar fi înregistrat în evidenţa contabilă achiziţii şi servicii nereale, respectiv au cumpărat legume, fructe, utilaje industriale, ambalaje şi prestări de servicii, dar și altele.

Dosarul este instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co