Stiri

Pedeapsă cerută în ultimul moment pentru Cristian Borcea

Procurorii Direcției Naționale Antifraudă au cerut în ultimul moment al dezbaterilor din dosarul retrocedării plajelor de la Înalta Curte de Casație și Juștiție ca magistraţii să pronunţe o pedeapsă pentru Cristian Borcea.

Acesta fusese achitat, iniţial, pe fond.

Fostul acţionar al Clubului Dinamo s-a declarat nevinovat în ultimul cuvânt.

Solicitarea reprezentantului DNA a venit în replică aseară, după ce toţi avocaţii din dosarul retrocedării plajelor au solicitat respingerea apelului procurorilor anticorupţie şi achitarea clienţilor lor.

În ultimul cuvânt, fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea, şi-a susţinut nevinovăţia: „Domnule preşedinte, onorată instanţă, sunt nevinovat deoarece eu am cumpărat drepturi litigioase. Nu am avut legătură cu comisiile sau cu persoanele de la care a cumpărat Giurgiucanu (n.r. – Georgică). De aceea am şi dat procură lui Giurgiucanu”.

Instanţa supremă a finalizat, aseară, dezbaterile în Dosarul retrocedării plajelor. Aceasta urmează să se pronunţe pe data de 29 ianuarie.

La ultimul cuvânt al inculpaţilor au lipsit Radu Mazăre – care a fugit în Madagascar – şi Nicuşor Constantinescu, care a refuzat să semneze citaţia în penitenciar şi a solicitat să fie judecat în lipsă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co