Stiri

PatriotFest – Inovație pentru România

Astăzi a fost lansat la București PATRIOTFEST, concursul național de inovare, care are ca obiectiv o mai bună pregătire a securității naționale pentru viitoarele posibile încercări! Organizatorii PatriotFest sunt instituțiile din domeniul securității naționale – Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază, care au decis să coopereze în realizarea unui proiect care încurajează inovarea.

PatriotFest își dorește să încurajeze talentul inovator în domeniul securității naționale, creșterea gradului de transfer a inovării din domeniile private și academice către securitatea națională, dar și întărirea parteneriatului dintre cetățeni și instituțiile care apără România.

Orice persoană fizică română, indiferent de domiciliu, fie că este în țară sau nu, este eligibilă pentru prezentarea unui prototip funcțional. Perioada de înscriere a proiectelor va începe pe 1 decembrie și se va termina pe 15 februarie 2017. La începutul lunii martie va avea loc demonstrarea funcționalității prototipurilor și evaluarea acestora. Gala de premiere va avea loc pe 6 aprilie 2017.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co