Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Parcări supraetajate în Sectorul 2

Primarul Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, a declarat, vineri, cu ocazia prezentării bilanțului după un an de mandat, că în perioada următoare vor fi realizate studiile de fezabilitate pentru construirea a zece parcări supraetajate.
Primarul a declarat că în acest an a fost demarat proiectul de reabilitare și amenajare a Parcului Sticlăriei, unde 50.000 metri pătrați de spațiu verde și lac au fost abandonați de-a lungul ultimilor 20 de ani.
El a menționat că primăria de sector a alocat sumele necesare pentru majorarea burselor a 17.000 de elevi. Lucrările pentru construcția sălii de sport de la Școala 28 vor fi demarate în acest an, iar în toamnă va fi inaugurată o creșă cu o sută de locuri în cartierul Tei. Primarul a mai precizat că urmează să fie reabilitate, consolidate sau chiar extinse un număr de 32 de școli, o parte dintre aceste proiecte fiind realizate în parteneriat cu Primăria Capitalei.
Primăria sectorului 2 are două proiecte de ansambluri rezidențiale cu locuințe sociale, pentru tineri sau destinate persoanelor evacuate din locuințe naționalizate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co