Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Paradă grandioasă pregătită de MApN de Ziua Națională

Parada de 1 Decembrie se anunță una fastuoasă în Capitală, ca de altfel majoritatea din ultimii ani. Vor participa 4.000 de militari şi specialişti din țară dar și din peste 20 de ţări aliate sau partenere, 200 de mijloace tehnice şi peste 50 de aeronave. Desfășurarea de forțe, defilarea și demonstrațiile aeriene vor avea loc, începând cu ora 11,00, în zona Pieţei Arcul de Triumf din Bucureşti.

Pe 1 Decembrie, tot în Bucureşti, va avea loc, începând cu ora 9,00, o ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.
Și în țară vor avea loc manifestări similare organizate de reprezentanţi ai Armatei României , cu sprijinul autorităţilor locale.
Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Militarii aflaţi în misiune în teatrele de operaţii din Afganistan, Balcanii de Vest şi Mali, precum şi cei aflaţi în misiune în Polonia vor organiza, de asemenea, ceremonii militare şi activităţi specifice cu ocazia Zilei Naţionale.
Folosirea dronelor în spaţiul aerian unde se desfăşoară manifestările dedicate Zilei Naţionale este interzisă, anunță Ministerul Apărării Naționale.

Brigada Rutieră Bucureşti va dispune măsuri pentru asigurarea fluenţei în trafic şi informarea șoferilor asupra restricţiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie.

De asemenea, publicul spectator este rugat să vină la paradă fără bagaje voluminoase.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co