Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Pandemia lovește din nou. Spectacole suspendate în Capitală, în weekend

Pandemia de coronavirus lovește din nou în multe domenii, iar cultura din România este direct vizată. Incidența de infectare foarte mare înregistrată în ultimele zile, în Capitală, a dus la suspendarea mai multor spectacole la teatrele bucureştene, în weekend.

Astfel, la Teatrul Bulandra nu se mai tin reprezentaţiile de sâmbătă şi duminică ale spectacolului “Azilul de noapte” de Maxim Gorki.

La Teatrul Nottara s-a anulat reprezentaţia de vineri a spectacolului “Cloaca” de Maria Goos, dar și “Oglinda neagră” după texte de I.L. Caragiale, de sâmbătă, şi “Iona” de Marin Sorescu, ce urma să aibă loc duminică.

Teatrul Mic anunţă anularea a patru spectacole, respectiv “Cântăreaţa cheală” de Eugene Ionesco – de vineri, “Romeo şi Julieta” de William Shakespeare – programat sâmbătă, şi “Cehov in show business” de Jane Martin, şi “Regina Maria” – ambele de duminică.

La Teatrul Masca s-au suspendat două spectacole – “Despre dragoste şi alte bazaconii” – de sâmbătă, şi “Ne-am sărutat după sfârşitul lumii” – de duminică.

Teatrul Naţional a anunţat suspendarea reprezentaţiei de vineri a spectacolului “Noaptea lui Helver” de Ingmar Villqist.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co